نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد

استاندار البرز: بانکها فردا پنج شنبه تعطیل هستند

استاندار البرز: بانکها فردا پنج شنبه تعطیل هستند استاندار البرز گفت: بر اساس مصوبه امروز هیات دولت و بمنظور صرفه جویی در مصرف برق، دستگاه های اجرایی دولت در استان البرز تا پایان مرداد ماه سال جاری در روزهای پنجشنبه تعطیل خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۳ - ۱۶ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 07
کد خبر: ۹۴۵۵۶

به گزارش راهبرد معاصر شهبازی با بیان این مطلب افزود: این‌ مصوبه مهم با توجه به کمبود برق و ضرورت تأمین برق مورد نیاز بخش‌های ضروری کشور از جمله بخش خانگی مصوب کرد که ادارات و سازمان‌های دولتی در تهران و سراسر کشور تا پایان مرداد ماه در روزهای پنجشنبه تعطیل خواهد بود.

 

وی افزود: بر این اساس به استانداران سراسر کشور تفویض اختیار شده که در خصوص ساعات کاری در سایر روزهای هفته نیز با توجه به شرایط هر استان تصمیمات لازم را اتخاذ کنند.

وی خاطر نشان کرد: با توجه به مصوبه امروز دولت بخشنامه اعلام کاهش ساعات اداری در روز پنجشنبه مورخ ۱۷ تیرماه ابطال و بدین وسیله تعطیل اعلام می شود.

 

استاندار البرز از شهروندان درخواست کرد با توجه به شرایط کنونی استان و افزایش دما همکاری لازم را در خصوص مصرف بهینه برق مدنظر قرار دهند.

شهبازی گفت: بر این اساس تمامی ادارات و نهادهای عمومی دولتی و غیردولتی و بانک ها در تمامی شهرستان های هفتگانه البرز تا پایان مردادماه در روزهای پنجشنبه تعطیل هستند.

 

وی تاکید کرد این مصوبه از فردا پنجشنبه ۱۷ تیر ماه ۱۴۰۰ قابل اجرا است و همچنین با توجه به شرایط و اقتضائات استان طی جلسات آتی هر گونه تدبیر و تصمیم جدیدی که اتخاذ شود، اطلاع رسانی خواهد شد./برنا

کلمات کلیدی: استاندار البرز
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار